donderdag 18 februari 2010

Zijn ze niet prachtig !!!!!!

Onze postdame heeft weer een bezoek aan onze postbus gebracht.Samen met de welbekende blauwe envelop  "ja die worden altijd eerlijk verdeeld en er wordt niemand vergeten" vielen ook een paar zachte floppen in de bus.P1050363Een van Marij echt heel leuk.Marij bedankt.Ik vraag me ook steeds weer af hoe doen jullie dat, de tekst zo netjes geschreven. Ik probeer steeds weer mijn uiterste best te doen maar het lukt me nooit.P1050364De stof rond de eend op deze siggy doet denken aan een heerlijke plas water en past er heel goed bij.Els jij ook bedankt natuurlijk.Moet toch echt iets met de siggy's gaan doen.Maar ja alles is te koop behalve tijd.En die verdeel ik zo goed mogelijk, want er zo veel leuks om te doen..Fijne avond nog.Groeten Marga3 opmerkingen:

Inge Slaats zei

Ze zijn echt prachtig, deze siggies! Ik weet ook nog steeds niet wat ik zal doen, een quilt ervan maken of ze in een map bewaren met de brieven erbij. Voorlopig spaar ik nog gewoon door. Het is zo leuk om iedere keer overal vandaan post te krijgen.
Oh en ook de stofjes voor Sophie's quilt zijn enig. Zelf heb ik voor mijn kleindochter Anne (toen 3) ook eens een driehoekjesquilt gemaakt voor op haar bed. Ze gebruikt hem nog steeds (is nu bijna 6).
Fijn weekend!

Lida zei

Hoi Marga,
Wat heb je een hoop leuke siggies gekregen en wat is je kompas zo mooi geworden en nu al weer deze driehoekjes quilt, jij weet ook van wanten! Veel plezier bij het doorpitten en ik ben beniewd naar het eindresultaat als je quilt hangt te wapperen in een lentezonnetje op een zacht en warm windje! Fijn weekend, groetjes
Lida

Chris zei

Enig zijn ze, Marga, en er is ook goed over nagedacht. Ik moet ook altijd mijn best doen hoor om netjes te schrijven. Hangt ook een beetje van de stof af natuurlijk. Heel fijn weekend!