vrijdag 26 februari 2010

Verliefd

Ik ben verliefd al een hele tijd en wist  maar steeds niet wat ik er mee moest doen.Want als je in quiltland verliefd wordt weet je dat het tijd en energie gaat kosten.Maar sinds gisteren weet ik het zeker ik ga er mee aan de slag.Kijk maar eens op haar Inge weblog.   De antieke quilt die wordt het.Niet nu maar dan heb ik de zomer om mijn andere dingen af te maken, tijd om stofjes te voelen ruiken en kleuren zoeken en dan kan ik daar in het najaar mee aan de gang.Alles met de hand niet altijd leuk maar voor deze quilt doe ik dat graag.Mijn Leanne's House is ook helemaal met de hand gemaakt en heb dat met heel veel plezier gedaan.P1050747_3De volgende keer zal ik wat meer detail foto's laten zien.Ik ben al enorm blij dat het mij gelukt is een naam te plaatsen mer daaronder een web-log.Bedankt voor alle lieve hulp die ik daarbij gekregen heb.Fijn weekend allemaal.Groeten Marga7 opmerkingen:

Klaske zei

Wat een mooie Leanne house, Marga!
Succes bij het zoeken van stofjes voor je antieke quilt!
Fijn weekend!

Yvonne aka sommeke zei

Mooie Leanne's House, m'n complimenten!
Ga je ook met de antieke van Guute starten?
(ik ben er nu en dan ook mee bezig)
Goe weekend!

Inge Slaats zei

Leanne's House is geweldig! Werken aan de Antique Quilt kost veel tijd, maar is zó leuk om te doen. Ik wissel wel af met andere projecten, ik kan niet zo goed te lang bezig zijn met één en hetzelfde ding.

sylvia zei

mooi, geworden!!!
wat is ie toch leuk, he??!!!

Erna zei

Je Leanne's House is prachtig. Door het werken aan mijn hekwerk en eerst dat van Inge is mijn Antique Quilt even in een rustige fase terecht gekomen. Als antwoord op jou vraag of de techniek van het hekwerk mola wordt genoemd, moet ik je schuldig blijven. Ik weet het echt niet. Ik heb het geleerd van een van onze bee ladies. Fijne avond nog. Groetjes, Erna

Annelies.H. zei

Erg mooi je Leanne's house Marga.
En alles met de hand, nou Petje af...
Veel plezier met het zoeken naar stofjes voor je antieke quillt, ik ben benieuwd hoe die straks wordt.
Groetjes Annelies.

Lida zei

Schitterend is je Leanne H. Nu die anrieke van jou zal ook wel heel mooi worden! Sucecs met de lapjes jacht! Groetjes
Lida
P.S. Wat een schattige foto van je kleindochter!