zondag 7 februari 2010

Bordje voor Sophie en andere schilderingen.

Als ik een siggy verstuur staat in de brief erbij vermeld wie ik ben en wat ik zoal doe.Ook dat ik ook nooit zonder draad of naald op vakantie gaat en dat is iets wat mijn man en ik nogal vaak doen.Zodra het weer beter wordt zijn wij op pad soms in het buitenland maar ook in Nederland zijn wij vaak onderweg.Een keer per jaar moet ik de zee gezien hebben maar ook Brabant de Veluwe en Drente kunnen vaak op een bezoek van ons rekenen.Als wij in Brabant zijn bezoeken wij ook altijd een boerderijcamping in Bladel.De  vrouw van de eigenaar schilderd prachtig geeft workshops en 1 keer per week kunnen de gasten van de camping ook schilderen.Dus de keren dat ik daar ben geweest heb ik al veel geschilderd.P1050621_2 Op verzoek een bordje voor Sophie.Het moest een bordje worden met elfjes en dat is gelukt.Denk niet dat alle roem voor mij is want het is een kwestie van overtekenen schilderen en Lia geeft aanwijzingen daar waar nodig.Lia heeft ook de naam geschilderd uit de losse hand want dat zou mij echt niet lukken.De laatste details worden door haar gedaan zodat een ieder tevreden is.In 2006 heb ik deze tegels geschilderd hetP1050336 voorbeeld vond ik mooi maar vooral het gedicht sprak mij heel erg aan.De tegels liggen nog steeds in de kast maar door dit blog vandaag ga ik nu echt tot actie over.Ik wil ze op een glasplaat plakken en dan in de keuken hangen daar kom ik dagelijks en af en toe heb ik zo'n spreuk nodig.Zo zie je maar weer waar een web-log al niet goed voor is.Zal nu toch eens glas en lijm gaan halen om het af te maken.P1050337

De zon schijnt dus ik wens iedereen een hele fijne zondag toe.

Geniet er van.Groeten Marga5 opmerkingen:

Nicola zei

dear marga
thanks for your lovely siggy! i send mine for you today.
*nicola

Inge Slaats zei

Hoi Marga,
Ben ik weer eens. Ik zie dat het helemaal goed is gekomen met je foto's. Ziet er weer prima uit, hoor.
Leuk bordje voor Sophie en prachtige tegels. Bladel ligt hier vlakbij, een vriendin van mij woont er, maar ik ben nog nooit naar die boerderij geweest. Nou ga ik dus ook nooit kamperen en schilderen kan ik al helemaal niet, dus mis ik niet zo veel LOL
Je kompas en blokken van het logje hieronder zijn ook prachtig, schitterende kleuren!
Groetjes,
Inge

Chris zei

Prachtig Marga, die tegels en het gedicht. Ja hoor, dat moet je ophangen en er elke dag van genieten. Het bordje voor Sophie is ook schattig. Wat een leuke bezigheid om zo eens in de vacantie te doen.

Marijke zei

Hallo Marga, via de blog van Inge kwam ik die van jou tegen ziet er leuk uit ga je vaker bezoeken, behalven met naald en draad ben je ook goed met de penseel zie ik mooie tekst op de tegels, ga ik opslaan maar vedder zie ik ook prachtige werkstukken voorbij komen.
groetje Marijke

Annelies.H. zei

Wat leuk Marga dat gedichtje, en het schilderwerk op het bordje, echt gaaf, lijkt me heerlijk om zo in je vakantie bezig te zijn.
Jij bent erg creatief zie ik wel,Top!!
Groetjes van Annelies.H.