dinsdag 9 februari 2010

Bee 10 jaar oud/jong.

Ik heb les gehad van Corry Azink en sinds 10 jaar heeft zij ook elke eerste woensdag van de maand een bee.Zo lang ga ik er nog niet naar toe maar in 2009 heeft zij haar 10 jarig bestaan gevierd en ik was erbij.Er was een show en tel met o.a. Japanse puzzel quilts.Na de luch werden er door Corry gemaakte pakketjes uitgedeeld en konden wij aan de slag.P1050757_4En dit is het geworden.Een schattig klein beursje aan de bovenkant gaat van de ene helft naar de andere helft een ritsje.Sophie was jarig dus het was een leuk cadeau met inhoud.want aan speelgoed hebben ze geen gebrek.

Vandaag heb ik geprobeerd verder te gaan met mijn grote quilt het is echt een passen en meten dus kan ik nog niets laten zien en kan ik alleen maar hopen dat het goed komt.Ook zit ik nog te dubben of ik as. zaterdag nog naar Rijswijk zal gaan een kaartje voor de trein heb ik al maar de reistijd is wel 2x 2.45 min. en dat is wat mij eigenlijk tegenhoud.Ik ben er nog niet uit maar ja het is ook nog geen zaterdag.Fijne avond nog.Marga2 opmerkingen:

Lida zei

Wat een schattig beursje heb je gemaakt, ik ben ook gek op die Japanse kleine dingen, heb er al heel wat gemaakt en heb dan ook een aardige verzameling Japanse boeken opgebouwd. Hoop dat je toch zaterdag naar de beurs kunt gaan, maar kan mij best indenken dat de reistijd een drempel is, maar hoe dan ook een heel fijne zaterdag! Groetjes
Lida

Annelies.H. zei

Wat een leuk,en kleurrijk beursje heb je gemaakt.
En zo zie je maar, gelijk weer aan Sophie gegeven. Leuk zo een oma die zo creatief is.
Ja Rijswijk is gezellig er is veel te zien, maar het kan er ook druk zijn, maar wel de moeite waard, ja die reistijd is erg lang, kan me voorstellen dat je twijfeld, zeker met dit weer.
Succes met je quilt waar je aan bezig bent.
Groetjes van Annelies.H.