woensdag 31 maart 2010

Vorderingen quilt en nieuwe siggy.

Na al het naaien met de machine is de quilt voor Sophie nu zo ver dat ik de 3 lagen op elkaar heb liggen om te sandwichen.P1050446 Het is niet de mooiste foto maar ik kan wel vertellen dat er het in totaal 633 driehoekjes in verwerkt zijn.580 stukjes zijn blokjes geworden en de rest van de driehoekjes zijn in de rand verwerkt.Ik was er al druk mee aan het doorrijgen toen bleek dat 2 blokjes er niet goed op kleur tussen gezet waren.Ja en blond ben ik ook niet meer maar wel al ouder dus zal het daar aan liggen.Ja en dan kun je 2 dingen doen denken ach niet op letten maar ik ken mezelf goed genoeg om te weten dat ik er bij het doorquilten toch telkens over begin.En dan ook steeds denk "had ik er maar even iets meer tijd aan besteed.Nou dat heb ik dus gedaan, alle draden er weer uit gehaald en de fout hersteld".P1050447_2En weer met frisse "tegenzin" gaan doorrijgen.Beter een middag wat meer werk dan je steeds weer storen aan zo'n fout.Het kan slechter want de zon schijnt als een witte vlek op mijn broek ik hoor de vogels buiten fluiten het is LENTE wat wil je nog meer.Nou ik ben best tevreden en als er dan ook nog weer een zachte flop in de bus valt kan mijn dag niet meer stuk.P1050448 Joke bedankt ik had schaatsen verwacht maar daar is het zoals je schreef de tijd niet meer voor.Dus was de afbeelding op deze siggy een verrassing.Ben er blij mee de doos raakt al aardig vol maar het aantal van Annelies zal ik niet halen doe er ook geen moeite voor.Wens jullie allemaal nog een fijne avond.Groeten Marga2 opmerkingen:

sylvia zei

he vervelend!! ik had ook een keer een quilt klaar, helemaal af inclusief afbiezen, laat em trots zien op de bee..........zegt er eentje: hoort dat blok zo andersom te staan????
grrrr, nooit gezien, dus......uithalen.
succes

Lida zei

Je quilt wordt prachtig, heb ook nog zo'n quilt liggen, is een ufo en zal dat voorlopig wel blijven!! Heb teveel andere dingen om te maken! Ja soms moet je achteruit naaien en dat is lastig, maar je blijft je er anders aan ergeren en dat is nog veel rotter!
Schattige siggy!! Nu ik heb er ook geen behoefte aan er zoveel te verzamelen, maar ik heb al wel een idee hoe ik ze ga verwerken en dat is niet mijn eigen idee, maar er komt wel iets van mij bij hoor! Nog een heel fijne dag en fijne paasdagen, groetjes
Lida