dinsdag 16 maart 2010

Siggie's en verjaardag.

Afgelopen zaterdag was het dan zover weer een jaar ouder en  dat gaat  allemaal van zelf hoef je niets voor te doen.Langzaam maar zeker  komt de AOW leeftijd om de hoek kruipen maar het duurt nog een jaartje dus we kunnen nog even.Ik heb heel veel lieve kaarten en wensen ontvangen bedankt allemaal.Samen met manlief ben ik heerlijk weg geweest lekker wandelen eten en een bezoek aan Thermo 2000 in Valkenburg dus ik mag niet klagen.Afgelopen week is ook de postbode weer langsgeweest met een paar mooie zachte floppen kijk maar.P1050416P1050417_2 .Siggie's uit Berlijn van een moeder en dochter. Erg leuk om te lezen dat Mama haar het naaien van kleding heeft bijgebracht en daar mee ook de liefde voor naald en draad.Alexandra en Quiltbabs heel erg bedankt.Ook van Mary kreeg ik afgelopen week deze mooie siggie.P1050403_3 Heerlijke frisse aardbeien was het maar weer zover.Er zat een briefje bij in de vorm van een hart met een klein gedichtje heel lief maar ik ben wel nieuwsgierig naar de andere dingen van Mary.Wie weet kom ik er nog eens achter.Elke envelop heeft zo weer een verrassing in zich.En als je al die siggie's bij elkaar ziet want de laatsten die ik ontvang hangen altijd boven mijn werkplek is het mooi om te zien hoe verschillend ze zijn.En dat is maar goed ook.Fijne avond nog allemaal.Groeten Marga6 opmerkingen:

Chris zei

Nog van harte gefeliciteerd en nog heel veel fijne en gelukkige jaren Marga. Wat gaat de tijd snel hè?! Heerlijk, naar Valkenburg. Zo mooi daar. Je bent lekker verwend met die thermo 2000! Je siggies zijn ook weer aangevuld. Zo leuk, elke keer zo'n zachte flop in je bus. Lieve groeten.

Willeke zei

Alsnog van harte gefeliciteerd he Marga!
Wat ziet je webje er gezellig uit zo.
Ik ben duidelijk even een nachterlijk rondje aan het bijlezen.
Hartelijke groetjes,

Hennie zei

Hallo Marga, alsnog van harte gefeliciteerd mooi siggies heb je ontvangen.
Ik heb even op je blog rond gekeken, jou Leanne's House ziet er prachtig uit.
Groetjes Hennie.

Lida zei

Leuke stofjes heb je gekocht en ben je lekker uitgerust? En je hebt dus een fijne verjaardag gehad en weer genoeg voorraad om te aaien!! Schattige siggies er weer bij, je kunt er weer een jaartje tegen, nog een heel fijne avond enne .. ik organiseer niks hoor, sta gewoon vroeg op, maak de boel glad en ga dan bedenken wat ik die dag ga maken en dat doe ik dan, zo simpel! Groetjes
Lida

Johanna Zweden zei

Wat een leuke siggys heb je er weer bij Marga en fijn dat je het zo leuk hebt gehad met je verjaardag.
Groetjes Joke

Klaske zei

Nog gefeliciteerd met je verjaardag en nog vele jaren in gezondheid erbij!!
Leuke siggies!