zondag 21 maart 2010

Siggy's, kaart, kippen en bloemen.

Afgelopen week heb ik weer een paar heerlijke floppen ontvangen. Van haar Dorine kreeg ik deze mooie siggyP1050430_3 Dorine verteld dat handwerken altijd een hobby was maar dat ze al 4 jr. besmet is met het quilt virus.Komt mij niet onbekend voor gek he het is een bacterie waar geen medicijn tegen gewassen is.Maar wel een heel heerlijke bacterie van mij mag hij/zij blijven.Regematig bezoek ik het blog van haar Joke Faber en heb met haar te doen gehad er was nl. wel erg veel sneeuw gevallen daar in het noorden.  En er kwam maar geen eind aan.Maar Joke heeft naast het quilten ook andere bezigheden.  Oa. kaarten maken en die waren op haar blog te zien.Vandaar dat ik afgelopen week van haar deze mooie kaart kreeg vergezeld met een siggy van P1050426_2 2010.Een kaart voor pasen van Joke en bloemen van mijn echtgenoot hij was het niet eens met het bosje dat op tafel stond en ik moet zeggen het had gelijk.Geel echt een kleur voor het voorjaar.P1050429_2 Joke bedankt voor de siggy mijn kaart voor jou komt eraan.Ja en dan zie je overal de paaskippen en andere paasversieringen opduiken.Dus ook de kast maar in om te zoeken naar die ene van vorig jaar nou ik heb haar gevonden mag ik even voorstellen mevrouw kip zelf gemaakt zij hoeft geen voer en is lekker rustig.P1050353Ja en als je ik het dan toch over kippen heb ik kwam er afgelopen week ook nog een paar tegen in een winkel in de stad.Ze keken me aan en ben voor ze gezwicht.Nu staan ze heel tevreden op een tafel met een bedje van " ja hoe noem je dat" maakt ook niet uit ik vind het leuk en het hoort bij de tijd van het jaar.P1050415Komende  week ga ik me naast het quilten bezig houden met het maken van een Palmpasen voor de twee kleindochters.Het is een traditie hier in de regio vroeger maakte ik ze altijd voor mijn eigen kinderen en nu komt er ieder jaar een verzoek om  er een te maken voor de kleindochters.Zoiets doe ik dus met veel plezier want een Palmpasen moet aan bepaalde voorwaarden voldoen.Maar daarover vertel ik de volgende keer. Een wens iedereen een fijne avond en geniet want morgen zijn de weers vooruitzichten ook weer goed.Groeten Marga 4 opmerkingen:

christine zei

Marga wat gezellig een nieuw leester op mijn log . ik ben heel nieuwsgierig dus vlug ook jouw log doorgekeken maar moet zeggen dat ik van de week er beter voor gaat zitten want wat ik zie is niet mis wat mooi die dingen die je maakt. de leanneke vindt ik prachtig!
ehhe nog gefeliciteerd met je verjaardag vergeet het bijna ..
kom zeker bij je terug! christine

Chris zei

O ja, Palmpasen. Twee van onze dochters hebben daar ooit aan mee gedaan in Heemskerk. We kwamen in '74 (!!!) daar wonen, net voor Pasen. Ze mochten gelijk meedoen. Ik heb daar nog leuke foto's van. Ik heb ook al een kaart klaar liggen die richting noorden moet. Gaat morgen op de post denk ik. Trouwens, wat zegt je kat van de kip? Marga, fijne dag en tot horens.

Johanna Zweden zei

Dank je wel voor je mooie kaart, hij staat met trots in de boekenkast en gekoesterd worden, hij is schitterend dank je wel.
Mooie siggys en kaart, smile.
en wat heb je er een leuk verhaaltje bij geschreven, lief van, en je wilt het niet geloven, maar het blijft sneeuwen.
Enig je kippen.
Groetjes Joke

Annelies.H. zei

Wat een schattige kippen heb je voor de pasen, en ook een mooi siggy ontvangen van Joke uit Zweden.Heerlijk sfeervol ook zijn je gele rozen.
Groetjes van Annelies.H.