woensdag 3 maart 2010

Puzzelen.

Vanmorgen naar de Bee geweest samen met mijn Leannne's House.Met de auto want het was koud en mistig want normaal gesproken kies ik toch echt voor het stalen ros "mijn fiets".Je moet toch wat doen om fit te blijven.Er was hard gewerkt deze wintermaanden want er was veel te zien dus genieten geblazen.Maar vanmiddag ben ik met iets anders verder gegaan.Met de driehoekjes voor de quilt van Sophie.P1050385_2Want je kunt wel blijven denken hoe zet ik ze aan elkaar maar daar schiet ik niets mee. Ik ben nl. niet zo goed in het beslissingen nemen.Altijd bang dat het niet goed gaat of erger nog niet mooi wordt.Dus vanmiddag maar naar de zolder om te puzzelen.Zag soms door de hoekjes de blokjes niet meer maar dan is het altijd prettig om nog iemand in huis te P1050393 hebben die wel bereid is om er ook een oogje aan te wagen en twee zien toch meer dan een.Wij lijken wel kinderen die samen een werkje afmaken.Kijk en ik wil graag een kleiner huis maar met zo'n werkje is het wel fijn de ruimte te hebben en alles te kunnen laten liggen.P1050396 Deze hoekjes liggen keurig op kleur en motief te wachten totze aan de beurt zijn.En dat duurde nog wel even.P1050399_3Maar het einde komt in zicht.Het heeft wat tijd gekost en een onprettig gevoel in mijn knieeen maar zo gaat het worden.P1050401_2Het is moeilijk om de kleuren goed te krijgen maar hij ziet er fris uit iets wat op deze foto niet zo goed te zien is.Morgen gaan we naar Stegeman in Rouveen om een achterkant stof te kopen en nog iets voor de rand en dan kan ik weer lekker verder.Heb er zin aan als het straks mooi weer is kan ik buiten gaan doorquilten lijkt me heerlijk.Groeten Marga6 opmerkingen:

Klaske zei

Toch lekker hé als je de ruimte hebtom ales neer te leggen. Je hebt hem leuuk in elkaar gepuzzeld, hij word prachtig. Veel plezier bij Stegeman!

Chris zei

Oh Marga wat enig om jullie zo samen bezig te zien op de vloer. Wat een karwei hè. Maar zo leuk dat je man meehelpt en het resultaat mag er zijn hoor!
Leuk, naar Stegeman. Dat is niet zo ver van mijn zus. Als ik naar haar toe rijdt, ga ik vaak even bij Stegeman langs. Zo'n heerlijke, gezellige en gemoedelijke winkel. En de hele omgeving is zo mooi om door te rijden. Veel plezier!

Johanna Zweden zei

O wat heerlijk om zo met je man te puzzelen, totdat je een mooi patroon vind, enig
Maar ik vind het schitterend, dat je van zo een eenvoudig lapje zo iets moois kan creëren.
Veel plezier bij stegeman vandaag.
Gr Joke

Lida zei

Wauw, dat wordt een gave quilt zeg!! Oud Hollands motief, maar in deze frisse kleuren echt geweldig en geheel van deze tijd! Erg leuk en mooie oplossing gevonden! Nu ik heb ook nog een heel pak rutnovers liggen, toch eens kijken wat ik daar van kan fabrieken, maar eerst moeten de hazen en nog wat dingetjes voor de paasruil af! Heb alleen nog geen idee voor de A, dus als jij nog een suggestie hebt?
Fijne dag nog, groetjes,
Lida

Willeke zei

Hij is helemaal leuk joh!
Succes met aan elkaar naaien.
(fijn he zo'n DH die mee kijkt en werkt!)
groetjes,

jeannet zei

Hoi Marga,
Zag je reactie op mijn mail over de antieke quilt, meteen bij jou gekeken, nou, jij maakt anders ook mooie dngen zeg! die merklap.....geweldig! ik spaar zelf de rode school lapjes, heb ze van mijn moeder ook nog. Enne, ik ga volgende week naar Rouveen naar Stegeman, ben er erg benieuwd naar!
Hartelijke groetjes en tot blogs, ik zet je link bij mijn blog er bij.
Jeannet