dinsdag 5 januari 2010

Tas voor mijn zus

P1050072 P1050355 Op de handwerkbeurs in Zwolle was er heel veel keus in stofjes.Samen met mijn zus heb ik genoten zo vaak zien wij elkaar niet.Stofjes voelen kijken geen keus kunnen maken en dan toch eindelijk.Rosen stofjes zijn het geworden het patroon gekocht en dan aan de slag.Het resultaat mag er zijn vind ik en zij is er blij mee.Het blijft een mooie tas waar zij ook erg blij mee is.P1050354Ik wil er zelf ook nog een maken maar ja er is zoveel leuks om te doen.Wandelen bv. de natuur is zo mooi dus trekken mijn man er ik samen op uit en dan ontdek je dingen in de buurt die je nog niet eerder hebt gezien.P1050072_2 Een konijn gemaakt van brons dus vaker wandelen in de buurtdaar is ook veel te zien.Nog een fijne dag  en genietvan alles wat je doet vandaagMarga3 opmerkingen:

Marijke zei

Hallo Marga, leuk dat je ook een web-log ben begonnen,ik doe het ook nog niet zo lang maar als beginnend quilster is het leuk om er veel te bezoeken je leert er veel van. Leuke tas Ik heb het patroon al eens vaker gezien toen durfde ik er nog niet aan te beginnen maar als ik het patroon weer tegenkom ga ik het kopen.
Veel handwerk en blogplezier groetjes, Marijke

Chris zei

Wat een enige tas Marga, dit patroon heb ik nog nooit gezien.
Het is vooral nu met die sneeuw zo heerlijk om buiten rond te lopen. Alles ziet er ook anders uit, vind je niet?

Inge Slaats zei

Hoi Marga,
Nou, ik ben hier eens binnengewipt. Het ziet er al leuk uit hoor en je bent ook behoorlijk bezig bijtje! Leuk die slaapzak voor de babyborn, mijn kleindochter van 5 heeft ook zo'n pop, maar buiten quilten ben ik niet zo handig, jammer maar helaas. De sokjes zijn ook schattig.
De Christmas Wish is ook erg mooi.
Het gaat je vast en zeker lukken met dit weblog. Het vergt heel veel geduld en tijd, maar je leert er steeds bij. Komt goed hè!
Groetjes,
Inge
PS: ik ga je op mijn weblog zetten en kom zo nu en dan eens langs hier.