dinsdag 12 januari 2010

Mijn eerste quilt

Mijn eerste quilt staat op mijn weblog onder het kopje Quilt Kleuren en verdriet.Ik vind het leuk om aan de vraag van Katrien gehoor te geven.Maar omdat ik pas sinds 01-01-2010 een web-log heb kunnen jullie het verhaal dat erbij hoort daar lezen.De quilt is mij heel dierbaar.P1040340Dat lees ik nu ook bij quiltsters.Maar ik ben heel blij dat ik aan het quilten begonnen ben.Zou niet meer zonder kunnen de contacten die je op deze manier krijgt zijn voor mij heel waardevol.Fijne dag nog.Groeten Marga

5 opmerkingen:

Yvonne aka sommeke zei

Ik kom je een tegenbezoekje brengen!
Jouw eerste is erg mooi, het verhaal er rond is triest.
Dat rode neuzen quiltje vind ik geweldig, geniet er nog maar lang van!

Chris zei

Een quiltje met intense betekenis en herinnering en daardoor toch heel erg dierbaar. Mooi dat je dit met ons wil delen. Hij is trouwens erg mooi van kleur. Ik hoop dat je nog heel lang zal genieten van het quilten èn van de contacten!

katrien zei

Wat een mooie eerste quilt.En zeker niet de gemakkelijkste om maken.Héél mooi.

Annelies.H. zei

Hallo Marga, ik wil een berichtje achterlaten bij je laatste log, maar dat lukt niet, dus dan maar hier.
Wat een mooie tulpen kaarten heb je gemaakt, je zou er maar een krijgen erg mooi, enne je rok, och die komt ook wel af, lekker in de ntuur wandelen is ook heerlijk, dat doen wij ook graag.
Als je kinderen ver weg wonen is dat wel eens jammer, ik weet er alles van, maar dan ik altijd ze hebben een fijn gezin ,en dat is pas echt gelangrijk.
Fijne dag Annelies.H.

Lida zei

Wat een leuke voor een eerste! Log cabins zijn geweldig vind je niet? Groetjes
Lida