vrijdag 29 januari 2010

Niet blij met de nieuwe computer.

Een nieuwe computer op de oude konden wij niet meer vertrouwen.Hij voldeed niet altijd aan de opdracht die wij hem gaven.Maar of ik nu zo blij moet zijn met deze nieuwe????????????????Ik wil nl. zoals altijd een bericht plaatsen en een paar foto's en dat is het hem nu juist.Het lukt me niet,  tekst gaat goed maar als ik de foto's wil plaatsen krijg ik een kader met allemaal verschillende tekens en de tekst erboven: Deze HTML code knippen en plakken.Ik en manlief hebben de hele morgen zitten knippen en plakken (de plakpot is inmiddels leeg en onze ogen vierkant) maar de foto's staan nog steeds niet op mijn blog.Wie o wie kan mij helpen en herkent dit probleem???????Zolang heb ik nog geen blog en is iemand dit al eerder tegengekomen of wat doe ik verkeerd.Ik wens jullie allemaal nog een fijne quilt/doe dag toe want naar buiten is vandaag geen optie.Groeten Marga

4 opmerkingen:

Chris zei

Oei, nee, dit probleem ben ik nog nooit tegen gekomen. Vervelend. Het lijkt wel alsof de computer de foto 'leest' als een HTML en niet als een gewoon jpg-bestand. Ik hoop dat jullie het snel opgelost hebben. Sterkte er mee.

Lida zei

Ik denk dat je nu even iemand met meer verstand van zaken nodig hebt, dit los ik ook niet even op, bovendien kun je het ook niet laten zien en dat is dus heel lastig! Maar misschien is er iets niet goed geinstalleerd, dat kan ook het probleem zijn waardoor hij de boel niet meer goed herkent. Sterkte ermee en een fijn weekend, groetjes
Lida

Inge Slaats zei

Oh Marga, wat een ellende. Ik ben het eens met Chris en Lida. In ieder geval moeten je foto's als jpg-bestand op je PC staan, anders lukt het inderdaad niet. Geen compu-kenner in de buurt of anders de helpdesk van de winkel waar je je PC gekocht hebt?
Ik begin altijd meteen te gillen (LOL) om mijn zoon, die dan met spoed hier naartoe moet komen, nou ja "met spoed" is een beetje overdreven, maar wel graag snel, hihi... en gelukkig doet hij dat, woont niet zo ver weg. Heb ik even geluk!
Nou sterkte ermee, hopelijk komt het gauw goed.
Toch nog een fijne zondag verder hè!
groetjes,
Inge

Yvette zei

Heel erg vervelend dat het niet wilt lukken zoals het hoort.
Ik heb toen ook hetzelfde probleem gehad en wist op gegeven moment niet meer hoe dat ik er vanaf kon komen. Gelukkig wist mijn buurman wel raad.