dinsdag 27 juli 2010

Zomertijd.

Van quilten komt niet zoveel op dit moment het buiten zijn dat gaat bij voor.


Ben wel aan het doorpitten met de quilt van Sophie en het einde is in zicht maar om daar nou telkens een foto van te maken?


Piet Paulusma kondigde vandaag een mooie dag aan dus dan staat een fietstocht op de eerste plaats de winter kan nog lang genoeg zijn.


Een heerlijke fietstocht door de AchtP1050893erhoek met al zijn prachtige boerderijen heel oud maar zo mooi om te zien weiden vol koeien  alles ziet er na de regen van afgelopen nacht zo mooi en fris uit.


P1050895 .
En dan aan het eind van de dag kom je nog een tuin tegen die vandaag open is voor het publiek en daar fiets ik niet aan voorbij.P1050900  


 


De vlag hangt toch niet voor niets te zwaaien.


P1050899 .
De Annabel met grijs en rood trekt op die manier wel de aandacht naar zich toe.


P1050896 P1050897 .
Maar ook deze bloemen vragen met hun kleuren om gezien te worden.


Het was prachtig allemaal en ook voor deze tuindame was tijd het enige waar ze graag wat meer van wilde hebben. Komt dat jullie bekend voor?


Het is geen quiltwerk maar ik wilde jullie toch even laten mee genieten van al dit moois.   


Volgende keer hoop ik de foto's te laten zien van de quilt die af is doe mijn best morgen gaat het weer regenen dus kan ik weer aan het doorpitten.


Fijne avond.


Groeten Marga 


  5 opmerkingen:

MARGA zei

Test

sylviawillemien zei

lekker,zo'n dagje fietsen!!!
DH werkt nog, dus voorlopig nog geen fietstochtjes!
en quilten, ach, straks komt de herfst weer en dan lekker binnen weer aan de gang, toch?!

Chris zei

Daar moet je alle tijd voor nemen hoor. Quilten en patchen kan altijd nog. Jullie wonen daar wel prachtig hoor. Echt een gebied om te fietsen en heerlijk op je gemak te genieten. Liefs van mij.

Lida zei

Heerlijk een dagje uit fietsen! Hoop dat jullie mooi weer hebben gehad en dat jullie hebben genoten van die prachtige omgeving!! Groetjes
Lida

Johanna Zweden zei

O wat heb ik even genoten, van het Hollandse landschap, nu ik geef je groot gelijk, dat je even het quilten het quilten hebt gelaten, en even hebben meet mogen fietsen.
Schitterend omgeving.
Groetjes Joke