vrijdag 20 augustus 2010

Kussentje en Siggy's.

Vandaag een normale dag niet zo heel veel te melden maar de zon schijnt hier en die hadden wij de laatse dagen niet meer gezien.
Dus toch iets  wat het vermelden waard is.
Veel quiltwerk komt er niet uit mijn handen bezig met andere dingen en als het doorgaat wat wij van plan zijn zal ik daar zeker een blogje aan wijden.Wel is het mij gelukt om eindelijk de hoes voor dit kussentje in elkaar te zetten.
Het gestreepte stofje is de rand en de achterkant geworden.
Helaas heb ik nog geen foto nu het klaar is want laat ik het maar eerlijk zeggen de foto's maak ik en manlief zet ze klaar op de PC zodat ik ze kan gebruiken.
Moet  echt eens leren om dat zelf te doen.
Het pakketje heb ik ooit eens gekocht bij Jannetje in Zoutelande en toen ik hoorde dat zij haar winkeltje gaat sluiten ben ik maar eens gaan zoeken naar alles wat ik al heel lang  klaar had liggen en dus nu eindelijk af is.

Ook kreeg ik deze week een siggy van Maria uit Belgie die na een lange periode van afwezigheid weer op de lijst van Annelies staat. Maria bedankt.

En dan deze gekregen van Erna Peekel.
Erna had een speciaal verzoek voor haar 60 ste verjaardag in September.
Dus heb ik haar een siggy speciaal gestuurd voor haar verjaardag.Erna bedankt voor deze mooie siggy met heerlijke kersen.
Ik wens je een hele fijne dag en een goede gezondheid toe.

Iedereen die dit leest een fijn weekend het weer wordt goed dus kunnen we genieten.
Groeten Marga


4 opmerkingen:

Chris zei

Hier ben ik dan Marga. Ik hoop dat dit goed gaat. Leuke siggy's weer. En ook de hoes is erg leuk. Groetjes.

Johanna Zweden zei

Wat een schitterend borduurwerk.
Leuk je siggys, en het is blijft een leuke virus.
Zo ga het zonnetje in, schitterend weer hier in Zweden.
Groetjes Joke

Marie-José H zei

Je hebt mooie dingen op je blog te showen. Je borduurwerk maar ook je rood-wit-blauwe quilt vind ik erg leuk. En ik zie enkele overeenkomsten, oude motoren en de achterhoek. Leuk. Die boerderijen zijn geweldig hè!

Lida zei

Leuk stofje, is vast een schattig kussen geworden en ja dat moet je dan toch even leren, is echt een fluitje van een cent! Leuke siggy van Erna, ben je ook zo benieuwd naar haar 60 jaar quilt? Nog een heel fijn weekend, groetjes
Lida