vrijdag 21 mei 2010

Van alles en nog wat.

Waar ben ik zoal mee bezig, nou afgelopen week was ik driftig in de weer met mijn naaimachine.Als de weermannen beter weer voorspellen is er ook zonnige kleding nodig iets wat je de hele winter wel weet maar gek genoeg ga ik altijd pas aan de gang als de zon doorbreekt.Dat was dus afgelopen week het geval en het is mij aardig gelukt ook al zeg ik het zelf het eind resultaat is een witte driekwart broek  een bermuda en een heerlijke trui die ik een maatje kleiner heb gemaakt dus ik kan tevreden zijn.Maar genoeg hierover ik heb ook nog gewerkt aan de quilt van Sophie en ik werk er nog steeds met veel plezier aan. Ben alleen heel benieuwd naar haar reactie.P1050515_2Op de achtergrond is nog een stukje te zien van Leannes P1050516_2 House ook een projekt waar ik met veel plezier aan heb gewerkt en nog steeds van kan genieten.Afgelopen week de 2 andere  kleindochters verrast met hun eigen vlaggenlijn blije gezichtjes  en ook nog een heel blije schoondochter wat wil een mens nog meer.Nou ja een boek van Tilda's sommer bv. afgelopen week meegenomen van de Bib. en alleen van het doorbladeren wordt dit mens al vrolijk och misschien ga ik mijzelf wel trakteren.P1050506_2 Vorige maand kwam de postbode met deze stofjes van de stoffenclub Log Cabin.Ben heel benieuwd wat het deze maand wordt.Dus kijk ik met veel belangstelling uit naar de postbode.Hij moest eens weten hoe ik naar hem uitkijk en op hem zit te wachten nou ja niet op hem maar op datgene wat hij bij zich heeft.Fijne Pinksterdagen allemaal.Groeten Marga4 opmerkingen:

PetraM zei

Wat wordt de quilt mooi waar je aan werkt en wat een mooie stoffen heb je gekregen via de stoffenclub. De Leanne's vind ik ook erg mooi geworden en natuurlijk bedankt voor je reactie op mijn blog.
Fijn weekeinde.

Lida zei

Wat wordt die quilt schattig, vind ook de achterkantstof er geweldig bij gekozen! Nu daar zal ze hartstikke blij mee zijn! En je Leanne hangt daar schitterend en je hebt ook weer heerlijke stofjes gekocht! Nu dat boek heb ik vandaag gekregen, dus je bent niet de enige die zich mag gaan verwennen met heerlijke knutsels! Ben benieuwd naar wat jij ervan gaat maken! Fijne Pinksterweekend! Groetjes
Lida

Inge Slaats zei

Marga, die quilt wordt mooi en zulke lieve kleurtjes. Ik had al stiekem even gekeken naar Leanne's House, kan me voorstellen dat je daar steeds van geniet. Hij is prachtig.
En wat goed, zelf kleding maken. Ik kan het wel, maar doe het eigenlijk nooit meer, heb het nooit echt leuk gevonden. Wel voor de kinderen, maar voor mezelf, nee.
Mooie stofjes hè van de Log Cabin.
Fijne avond nog, ik ga een beetje stitchen, heb gisteravond mijn 2e AFFO gemaakt en wil nu iets kleins in mijn handen hebben LOL
Groetjes,
Inge

Willeke zei

Ik denk dat ze 'm hartstikke mooi zal gaan vinden!
Hij is echt enig met de kleuren.
groetjes