donderdag 13 mei 2010

Stilte

Dsc00029_4 Het is vandaag een dag om stil te zijn.10 jaar geleden is het dat er  in Enschede een ramp gebeurde die ik mij nog kan herinnneren als de dag van vandaag.En nog steeds houd het de bevolking en de betrokkenen bezig. De hele week wordt er al over gesproken op de streek Tv. en geschreven in de plaatselijke krant, opnieuw komt er een onderzoek en mijn wens is dan ook dat er eindelijk duidelijkheid komt zodat de mensen die het is overkomen eindelijk rust krijgen.Ook tijd om stil te staan bij de mensen en nabestaanden van de vliegtuigramp ik kan geen woorden vinden om dit te beschrijven.Hoorde vanavond dat er ook leden van de groep Caramba betrokken waren bij het ongeluk een groep waar mijn man en ik altijd van genoten als ze optraden in Zeeland.En zo zullen er meer mensen zijn met herinneringen aan personen uit hun omgeving.Dsc00042_2Daarom vandaag even een pas op de plaats.En wens ik iedereen sterkte toe.Morgen pak ik de draad weer op want er is volgende week ook nog een kleindochter jarig en die dingen mooie dingen mag je toch ook niet vergeten.Wens iedereen veel gezondheid en een fijne avond toe.Groeten Marga

1 opmerking:

Johanna Zweden zei

Dat heb je mooi weergegeven Marga, ja als er zo iets gebeurt, sta je meteen weer even stil wat er zo om je heen gebeurt. Het was in triest wat er gebeurt is, en dan hoor je van Angus, (die piloot is geweest) dat het allemaal niet nodig is geweest.Kleine misvattingen van de crew en de tower, kunnen helaas tot grote rampen lijden.
Ik kan me nog herinneren die ramp in Enschede ik was toevallig in Holland, en dan besef je hoe snel de tijd gaat.
Maar gelukkig hebben we ook leuke dingen om naar uit te kijken, zoals jij dat je kleindochter jarig is, alvast gefeliciteerd, ik denk dat ze nog lekker jong is! en ik ben ook jarig van de week, maar houdt maar op met tellen van de jaren, teveel grijze haren,grinnik.
Fijne zondag groetjes Joke