woensdag 1 april 2015

The Passion.

Onze stad is helemaal in de ban van The Passion.

Dagelijks wordt er wel iets over geschreven in de krant. Dagblad Tubantia.Op de markt wordt een hele tribune gebouwd.
Het gaat een heel spektakel worden en ik had er graag meer van gezien maar het weer van de afgelopen twee dagen was bar en boos en niet aanlokkelijk om naar de stad te gaan om een kijkje te nemen.

Volgens mij houden ze in de lucht opruiming van alles wat de afgelopen winter niet naar beneden is gevallen.

Het zit de bouwers ook niet mee want door de hagel en storm die ook vandaag nog behoorlijk heftig was  kunnen ze niet in het tempo verder wat nodig is om alles op tijd af te krijgen. 

Maar ik vertrouw erop dat het gaat lukken ook al zal dat hard werken worden.Drie kruizen met teksten staan voor een kerkje in de binnenstad opgesteld.

En gisteren is er al een proefronde gelopen met het grote witte kruis.

Wie weet zit het weer morgen een beetje mee en ga ik alsnog een kijkje nemen  morgenavond ga ik in elk geval met heel veel belangstelling The Passion op het  Tv. scherm volgen.

Groeten
Marga7 opmerkingen:

Marjan zei

Wat speciaal om The Passion op deze manier mee te mogen maken! Heb je geen zin om er morgenavond zelf bij te zijn? Of laat je liever de drukte aan anderen en heb je thuis een beter zicht op alles? Hoe dan ook, jij kijkt met extra passie naar The Passion, veel plezier!
Groetjes weer

Annelies zei

Bijzonder om dat van zo dichtbij mee te maken.

Lida zei

Ik ga ook kijken, heb het nog nooit gezien op tv dus wordt tijd! Hoop dat alles lukt daar en jullie stad kan genieten van de positieve aandacht! Groetjes
Lida

Truus zei

Vorig jaar gekeken toen het in Groningen was.Had kippenvel op de armen bij het kijken naar dit zo bekende verhaal--heel bijzonder!
Goede Paasdagen
groetjes,Truus uit Drenthe

Floor zei

Wat leuk dat je de opbouw nu van dichtbij kunt meemaken. Wel jammer van het weer. Hopelijk is het morgenavond wel droog. Ben heel benieuwd, ga natuurlijk weer kijken.

marga zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Willy zei

Dat is een heel bouwwerk, met die storm zou ik er ook niet graag in de buurt komen. Ik ga ook kijken, veel kijkplezier alvast.