donderdag 2 juni 2011

Even bijpraten

Er is veel veranderd sinds mijn laatste berichtje.
Afscheid nemen van een huis is niet niks ook al stem je daar zelf mee in maar het is goed zo.
Afgelopen weken waren weken tussen dozen inpakken en regelen wat valt er dan veel te regelen daar kom je pas achter als je er mee aan de gang moet.
En dan kom je er ook achter dat een mens heel wat verzamelen kan  ook al denk je er is al veel opgeruimd wat er overblijft is toch nog heeeeeeel veel.

Maar oke alles is goed gegaan  wij hebben weer internet zijn afgelopen zaterdag naar ons tijdelijke huis verhuisd en proberen de draad weer op te pakken.
En dat houdt in dat ik mijn lapjes weer uit de dozen moet gaan halen om weer aan de slag te gaan.
En dat laatste lukt nog niet zo erg heeft even tijd nodig.
Je denkt dat doen we even een ander huis en dan op zoek naar iets nieuws wat je leuk vind maar dat valt toch tegen.
Hoe dan ook wij hebben A gezegd en dan moet je ook B zeggen.
Woensdag 1 juni  naar de notaris geweest voor de overdracht  allemaal zo officieel  maar ons huis is dus nu was ons huis.

En het eerste pakketje dat ik op ons nieuwe adres kreeg was dit


Een pakketje van  haar  Antje een Give-Away gewonnen omdat haar blog 1jaar
jong was.

Samen met dit schattige mutsje stuurde zij informatie op  over Urk het maakt mij wel nieuwsgierig in de toekomst denk ik daarom wel een bezoek waard.
Zelfs de vis kruiden zijn niet vergeten zal ze zeker gaan gebruiken.
Antje bedankt voor dit mooie pakketje.


Als ik het patroon heb ga ik zeker een paar mutsjes maken voor de babyborn van onze 3 kleindochters lijkt mij een heerlijk werkje om te doen voor de broodnodige afwisseling.

En ik kan het echt niet laten om deze foto te plaatsen manlief en ik kregen vandaag bezoek van onze zoon/schoondochter en zijn 2 dochters.


Dit is de jongste die het woordje "NEE" voor in de mond heeft liggen niet altijd even makkelijk voor vader en moeder maar als opa en oma heb je daar lekker niets mee van doen en kun je alleen maar genieten.

Wens idereen die dit leest nog een heerlijk weekend toe geniet ervan over het weer valt niet te klagen.

Ik ga morgen naar mijn zus in Apeldoorn om een bezoek te brengen aan de quilt tentoonstelling in kasteel Cannenburgh even iets heel ander dan dozen en verhuizen heb er heel veel zin in.

Groeten
Marga
9 opmerkingen:

foekie's fashion zei

Veel geluk Marga in je nieuwe woonomgeving en blijg genieten, vooral van je kleinkids. Veel plezier in Cannenburch. Groetjes van JOke

Chris zei

Dat betekent een hele nieuwe periode in jullie leven. Fijn dat de verhuizing vlot is gegaan. Heerlijk dat je vandaag met je zus op stap bent, dat is even heel wat anders en lekker genieten. Je hebt het weer ook mee.
Schattig hè, dat mutsje. Leuk idee Marga om die voor de baby borns te maken. Lekker werkje in je tuin. De pit straalt van het toetje van je kleindochter af. Dat is de zegen voor opa's en oma's, je bent niet meer verantwoordelijk en je mag alleen maar genieten. Heerlijk. Jij ook een goed en gezellig weekend. Liefs van mij.

Antje uit Urk zei

Wat fijn dat de verhuizing achter de rug is!! En ja bij de babyborn staat het ook schattig!Het mutsje rekt wel uit, en is daarom straks de babyborn te groot, je kunt dan het lintje een beetje aantrekken.
Veel plezier met alles!
groetjes,

Anita A zei

Hoi Marga, fijn om weer iets van je te horen. Ik had je de afgelopen woensdag op de bee al gemist, maar Corrie vertelde mij dat je bij de notaris was. Waardoor ik begreep dat je aan het verhuizen was. Doe het voorlopig wat rustig aan, en misschien zie ik je op de volgende bee in juli, de laatste voor de vakantie? groetjes

Lida zei

Ik wens je een heel fijne tijd in jullie "tijdelijke" behuizing en veel succes met het vinden van iets leuks!!Wat leuk dat dat de eerste post was, een enige give-away en hij staat geweldig bij die pop! Heel fijn weekend, verder, groetjes
Lida

Inge Slaats zei

Goh Marga, ik was hier een poosje niet en heb even bijgelezen. Jeetje, wat is er veel gebeurd zeg bij jou de laatste tijd. Wat een veranderingen!
Gelukkig heb je je interesse in het quilten en de lapjes gewoon gehouden (natuurlijk!) en ben je weer een beetje op gang aan het komen. Ik zal jouw blog eens snel terug op Google reader zetten zodat ik meteen kan zien wanneer je geblogd hebt. Ik was door een PC-storing alles kwijt en heb nog niet iedereen teruggezet.
Bedankt voor je reactie op mijn blog. Ik kom snel weer terug.

Groetjes,
Inge

PS: nog even zeggen: wat een leuke kleinkinderen hebben jullie!

Johanna Zweden zei

Hallo Marga , Ja verhuizen!! afscheid nemen van een huis, een buurt, waar je graag hebt gewoond! het is en blijft moeilijk, nu ik hoop dat jullie gauw jullie droomhuis vinden, en vind het fijn om te lezen, dat je lapjes weer op tafel staan.
Wat een schitterend pakket heb je van Antje gekregen en wat een leuk mutsje.
Groetjes Joke en sterkte

Anoniem zei

wat een stap, he?!
wij zijn ook een paar keer verhuisd en toch verbaasd het met dat je toch na een tijdje niets meer met het oude huis hebt, ondanks dat er kinderen zijn geboren, je er als bruid bent binnengestapt enz!!!
ik hoop voor je dat je binnenkort je draai weer kunt vinden!!!
toi toi, groetjes, Sylvia

CorryR zei

Verhuizen deden wij zo'n 8 keer tijdens ons huwelijk (48 jaar), maar ik moet er nu niet aan denken nog eens te gaan.
En leuk: je reageerde op mijn weblog onder het logje over de Rijnreis. Ik begrijp, dat jij met een "echte" zonnebloemreis mee geweest bent. En ja, daar is de verzorging echt 1 op 1, en kan iedereen evt. mee aan land. Maar dat was deze reis dus niet. De Zonnebloem had er wel zijdelings mee te maken, maar verder werd er op gerekend, dat iedereen zichzelf nog kon redden. Dat lukte een paar mensen niet, en dan moesten ze echt zelf voor een hulp, vriendin of zo zorgen.
Dit stel organiseert in december een reis naar Dresden en omgeving, weer voor mensen die (nog) niet in aanmerking komen voor een zonnebloemreis.
We hebben trouwens een hele fijne reis gehad. Ik wil best nog eens. Hoewel: Zweden blijft toch ook trekken, hoor!