donderdag 28 april 2011

Ik ben er nog na een bezoek aan ??

Het is lang geleden dat ik een berichtje heb gemaakt maar over mijn quiltwerk is niet veel te melden.
Er zijn zoveel andere dingen waar ik mee bezig ben waardoor op dit moment het quilten wat op de achtergrond raakt.
Allereerst is het de verhuizing in de maand mei want wij hebben eindelijk een tijdelijk onderkomen en daardoor zijn de meeste lapjes ingepakt en ben ik het ritme van het quilten een beetje kwijt.
Het is toch veel leuker om voor een kast te staan met lapjes en aan de slag te gaan dan voor een doos te staan die dicht geplakt is met een opschrift QUILTLAPJES.
Maar ook dat zal hopenlijk veranderen.
Toch hebben manlief en ik ook nog wel andere dingen gedaan dan inpakken.


Een bezoek aan de Keukenhof gisteren nog een kado van mijn 65 ste verjaardag.


Met heel veel mooie bloemen en niet alleen tulpen.


Een tafel vol met kleine vetplantjes en een spiegel doet wonderen.En wat dacht je van deze dame met hoed tussen alle bloemen echt een vrolijk gezicht.


Ik mocht de hoed van haar ook even opzetten maar die foto zal ik jullie besparen.

Ook zijn wij er nog een paar dagen tussen uit geweest naar het zonnige strand van NH en hebben een bezoek gebracht aan Chris en het was niet alleen gezellig maar de warme en hartelijke ontvangst heeft op ons heel veel indruk gemaakt.

Foto's hebben wij jammer genoeg niet gemaakt maar Chris kan heerlijk koken en de bakker heeft heerlijk gebak.
Wij hebben heel wat afgekletst met z'n vieren dat kun je op haar blog wel lezen en daarna weer tussen de bollenvelden en de polders door op de fiets terug naar Heiloo.

Even een paar dagen er tussen uit heeft ons echt goed gedaan het weer was prachtig het was alleen maar genieten geblazen.

Als jullie de komende tijd niet veel van mij horen komt dat omdat wij aan de slag zijn met spons zeem en dweil en dozen heel veel dozen.

Ik vertrouw erop dat we  heel snel weer een eigen stekje hebben waar alles weer zíjn vaste plek zal krijgen.

Wens iedereen een heerlijk weeekend toe.

Groeten
Marga
3 opmerkingen:

sylvia zei

hallo Marga, heel veel sterkte en succes met de verhuizing.
groetjes, Sylvia

Chris zei

Hè, wat jammer nou dat we die foto van jou met hoed niet mogen zien! Maar de foto's van de bloemen zijn prachtig. Jullie hadden ook goed weer zeg. En ja! Ik heb ook genoten van jullie bezoek. Echt gezellig en heel ontspannen!! Bedankt! Verder heel veel sterkte met de verhuizing. Spannende tijd hoor voor jullie. Lieve groet van mij.

Lida zei

Fijn dat jullie een nieuw onderkomen hebben en nu succes met het vinden van een permanent verblijf! Ja als alles ingepakt is, is het lastig knutselen, maar ik denk dat je genoeg aan je hoofd hebt! Sterkte met de verhuizing, groetjes
Lida